EAS Barcelona

El director de l’aeroport de Castelló guanya 84.000 euros

La diputada d’EUPV, Marina Albiol, considera que a dia d’avui l’Aeroport de Castelló només serveix per omplir les butxaques d’alts càrrecs, com el director de la instal·lació aeroportuària. La diputada considera vergonyosa la xifra del sou que cobra l’actual director de l’Aeroport de Castelló, i que arriba als 84.000 euros anuals. “En un context de crisi, quan moltes persones no arriben al dia a dia, aquests números haurien de fer ruboritzar-se a més d’un”, assegura, “més si tenim en compte que aquesta infraestructura ni tan sols està en funcionament, això es regalar els diners dels contribuents”.

Respecte a la infraestructura aeroportuària la parlamentaria d’EUPV argumenta, “ara ja sabem que si serveix per a una cosa, no per a portar avions evidentment i turistes, que encara no hem vist cap ni en veurem un en molts de mesos, és l’excusa perfecta per omplir les butxaques d’alts càrrecs i directius, amics del PP, que cobren sumes astronòmiques per fer no se sap ben bé que”, afirma la diputada.

“Des de la meua formació política hem reiterat moltes voltes que l’Aeroport de Castelló seria un negoci ruïnós per a les arques públiques, una inversió econòmica gegantesca, inauguracions de teatre, i estàtues en honor a determinades persones, i ara, uns sous d’escàndol”, recrimina Albiol, “tot per a tindre un edifici tancat sense cap profit ni benefici”.

Albiol reclama una urgent i necessària modificació en la regulació dels sous d’alts càrrecs, “perquè s’adeqüen a la realitat actual del país, i  no siga possible que apleguen a nivells d’escàndol, perquè damunt pareix ser que cobra per sota de l’autoritzat per aquests directius, és absolutament increïble”. “No poden existir dos móns, un el de la majoria de ciutadans, amb sous miserables que no apleguen als mil euros al mes, i un altre per a una élite de càrrecs que viuen com emperadors a costa de la societat”, finalitza.

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

Comparte esta noticia