EAS Barcelona

EL CESDA INAUGURA DEMÀ EL CURS ACADÈMIC 2009 – 2010

El Centre d’Estudis Superiors de l’Aviació (CESDA) realitzarà l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2009-2010 demà divendres dia 13 de novembre. L’acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Rovira i Virgili (Reus) a les 18h.

Els parlaments aniran a càrrec de la regidora d’Educació i Formació de l’Ajuntament de Reus, Misericòrdia Dosaiguas, el director del CESDA, Josep Maria Gastó, el degà del Col·legi Oficial de Pilots de l’Aviació Comercial (COPAC), Luis Lacasa, el vicerector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep

Manel Ricart, i el president de la Fundació REGO i director general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya, Oriol Balaguer.

 

El discurs inaugural el formularà el director d’operacions de la companyia aèria Air Europa, el Sr. Andrés Bello. Bello és pilot comercial des de l’any 1991 quan va ingressar a l’Exèrcit de l’Aire on hi va romandre 4 anys com a Alferes de Complement. L’any 1994 entra a Air Europa i el 1998 promociona a comandant. Des de llavors ha desenvolupat diferents funcions com a instructor, inspector, cap de flota, cap de pilots i des de l’any 2004 és el director d’operacions de la companyia.

Coincidint amb l’acte, s’oficialitzarà el relleu en la direcció del CESDA (procés que es va iniciar el 15 d’octubre) i el Dr. Gastó assumirà totalment la direcció del centre en substitució del Dr. Jiménez.

 

Edició: José Fernández

Comparte esta noticia